عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پهپاد اماراتی در لیبی سرنگون شد

دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد که یک فروند پهپاد نظامی ساخت امارات را که متعلق به نیروهای متجاوز به طرابلس بود، سرنگون کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، نیروهای تحت امر دولت وفاق لیبی در لیبی از سرنگونی یک فروند پهپاد نظامی ساخت امارات در شمال لیبی خبر دادند.

 

منبعی نظامی در این نیروها به وب‌سایت خبری «احرار لیبیا» گفت که پدافند هوایی دولت وفاق ملی به ریاست فایز السراج صبح امروز (شنبه) موفق شده است این پهپاد را که متعلق به نیروهای ارتش شرق لیبی به فرماندهی «ژنرال خلیفه حفتر» است، ساقط کند.

 

او گفت که پدافند هوایی دولت سراج، این پهپاد اماراتی را فراز روستای «ابوقرین» واقع در نزدیکی شهر «مصراته» (شمال) منهدم کرده است.

 

درگیری‌ها در لیبی از ۱۵ فروردین امسال آغاز شد؛ زمانیکه خلیفه حفتر -فرمانده شبه‌نظامیان شرق لیبی- فرمان حمله به پایتخت لیبی (طرابلس) مقر دولت وفاق لیبی را صادر کرد.

 

با آغاز این حمله، صف‌آرایی در بین کشورهای حامی طرفین نیز برجسته‌تر شده است. ترکیه و قطر از دولت وفاق ملی که مورد حمایت سازمان ملل است، حمایت می‌کند و در مقابل، امارات، مصر و عربستان سعودی نیز از ژنرال حفتر حمایت می‌کنند.

 

حامیان طرف‌های درگیر در لیبی برای اینکه نیروهای مورد حمایتشان شکست نخورند، تسلیحات جدیدی را برای آنها ارسال کرده‌اند. ترکیه پهپادهای «بیرق‌دار» و خودروهای نظامی «کرپی» را به دولت وفاق ملی تحویل داده و سلاح‌های آمریکایی امارات نیز در شهر غریان و چند منطقه دیگر کشف شده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار